Родителите на четиримесечно бебе отправиха спешна молба за донор на

...
Родителите на четиримесечно бебе отправиха спешна молба за донор на
Коментари Харесай

Четиримесечно бебе в отчаяна надпревара с времето, за да намери донор на черен дроб, за да спаси живота й

Родителите на четиримесечно бебе насочиха незабавна молба за донор на черен дроб, с цел да „ избави тяхната дребна буря ”, тъй че тя „ може да продължи да прави страхотни неща ”.

Флорънс-Айви Лангтън е в интензивно поделение в детската болница в Лийдс и обезверено се нуждае от трансплантация. Майка й Сами Бромфийлд, на 31 години, и татко й Джейми Лангтън, на 29, насочиха зов за донор, който да избави живота й. ‌„ Благословете я, тя е войник ​​и все пак, през което минава, тя към момента има усмивка за всички “, сподели Сами пред The ​​Mirror.

‌„ Тя е на четири месеца и е прекарала по-голямата част от живота си в и към този момент е излязла от болничното заведение. Тя в никакъв случай не се е отказвала. Така че ние няма да го създадем. Фло е нашият свят и ние се усещаме разрушени, само че се борим да й дадем късмет за живот. “ ‌Сами изясни по какъв начин Флорънс-Айви Джилиан, известна като „ Фигъл “ на фамилията, е била диагностицирана с жлъчна атрезия, задръстване на жлъчните пътища, на осем седмици.

‌Нейното семейство, което...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР