Родителите на американския студент Ото Уормбиър, който беше в затвор

...
Родителите на американския студент Ото Уормбиър, който беше в затвор
Коментари Харесай

КНДР върнала Ото в САЩ сляп, глух и измъчван до смърт

Родителите на американския студент Ото Уормбиър, който беше в затвор в Северна Корея, споделиха ужасяващи детайлности за положението, в което е бил синът им, когато се върнал от изолираната азиатска страна.

Фред и Синди Уормбиър обявиха пред американска телевизия, че севернокорейците са „ терористи “, които „ систематично подлагали на мъчения “ сина им ,

написа Би Би Си (BBC).

Севернокореец споделя за живота под режима на Ким

Американски беглец в КНДР останал правилен до гибел на Ким

Ото Уормбиър беше задържан в Пхенян през 2016 година поради кражба на политически афиш от хотел. Той беше освободен по медицински аргументи през юни тази година, само че дойде съществено болен вкъщи и умря няколко дни по-късно.

"He was on his death bed when he came home to us ": Otto Warmbier's parents describe their son's final days in the US https://t.co/EEUvYRvWQf pic.twitter.com/C1KlISkAdu
— CNN International (@cnni) September 27, 2017
Северна Корея постоянно е отричала, че е злоупотребявала с господин Уормбиър. Те споделят, че в пандиза младежът е развил ботулизъм * , само че американските лекари не са разкрили следи от болестта при младежа.

В първото им изявление след гибелта на сина им семейство Уормбиър споделиха, че

съгласно тях „ е време да кажат истината за положението, в което е бил Ото “ .

Те са безапелационни, че „ не е почтено “ лекарите да разказват положението на момчето им като „ кома “. Фред Уормбиър споделя, че когато той и жена му видели сина си, той „ се движел в близост и крещял мощно, издавайки тези виещи и безчовечен звуци “.

I'm sure the parents of #OttoWarmbier appreciate your stupidity @chelseahandler pic.twitter.com/PlhtFN8lK1
— Alyssa May
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР