Родителите на актриса, починала след кръвен съсирек, погрешно взет за

...
Родителите на актриса, починала след кръвен съсирек, погрешно взет за
Коментари Харесай

Актриса, на 30, почина седмици след като лекарите откриха истинската причина за „безпокойството“, тъй като майката споделя най-голямото си съжаление

Родителите на актриса, умряла след кръвен съсирек, неправилно взет за дълъг Covid и тревога, желаят хората да бъдат осведомени в случай че посещават доктор, който не е изцяло дипломиран на равнище общопрактикуващ доктор.

Емили Честъртън беше единствено на 30 години, когато претърпя сърдечен арест, откакто два пъти посети кабинета на локалния доктор, оплаквайки се от болки в прасеца и дефицит на въздух. Емили мислеше, че е посетила общопрактикуващ доктор, само че в действителност с нея беседва доктор, който имаше единствено главно здравно образование и не беше дипломиран доктор.

Родителите на Емили, Брендън и Марион, в този момент провокират угриженост за нова държавна скица за наемане на повече помощници в NHS. Тази седмица държавното управление споделя, че желае да усили броя на ПА до 10 000 от 2036 до 2037 година В момента има 3 286 ПА в NHS, които оказват помощ на здравните екипи, само че не са упълномощени да предписват.

PAs могат да поръчат ултразвуково или MRI сканиране, само че не и сканиране, включващо йониз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР