Родителите на 57,03% от учениците от I до IV клас

...
Родителите на 57,03% от учениците от I до IV клас
Коментари Харесай

Малко повече от половината родители разрешиха тестване на децата им в училище

Родителите на 57,03% от учениците от I до IV клас в общините с обща заболяемост над 250 на 100 000 души в цялата страна са дали единодушие децата им да се върнат в учебно заведение, като бъдат изследвани с щадящи проби за два пъти в седмицата. В останалите общини началните класове и сега учат присъствено. Това оповестиха от пресцентъра на Министерството на образованието.

Какви бяха изискванията за връщане в учебно заведение -.

Паралелките, в които повече от половината възпитаници ще влязат в клас при новите условия, са 62,76% в цялата страна. Останалите ще продължат да се образоват в електронна среда.

В 19 области и единодушията от родители, и броят на паралелките в начален стадий, които ще учат присъствено, е над 50%. Повече от половината паралелки се връщат в учебно заведение в 21 области.
 Родителско разделяне поради щадящите проби в цялата страна Родителско разделяне поради щадящите проби в цялата страна
В 13 области към този момент има проби за учениците от 1 до 4 клас, оповестиха от Министерството на образованието. Вчера (8 ноември)  изтеч...

Желанието за възобновяване на присъственото образование при постоянно тестване на учениците е изключително мощно в София-град. В столицата единодушие са дали родителите на 68,44% от дребните възпитаници. Присъствени занятия могат да стартират за 77,94% от паралелките.

На второ място е област Добрич . Утре там могат да отидат на учебно заведение 66,6% от децата от I до IV клас в 70,18% от паралелките.

На опашката са учебните заведения в област Монтана . Там едвам 36,4% от родителите са съгласни дребните възпитаници да бъдат тествани, с цел да се върнат в клас. Могат да стартират присъствени занятия в 33,95% от паралелките в начален стадий.

Предпоследна в листата е област Видин надлежно с 38,63% подадени заявления за единодушие и 34,65% от паралелките с подготвеност за присъствено образование.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР