Родителите на 5-месечно бебе в Бразилия наричат оздравяването му „чудо“.

...
Родителите на 5-месечно бебе в Бразилия наричат оздравяването му „чудо“.
Коментари Харесай

Чудо! Бебе оцеля след месец в кома заради COVID-19

Родителите на 5-месечно бебе в Бразилия назовават оздравяването му „ знамение “. Детето беше изписано от болница и се прибра в дома си, откакто беше 32 дни в кома поради ковид. Само няколко месеца след раждането си Дом Андраде е тестван позитивно за COVID-19 в болничното заведение Pro-Cardiaco в Рио де Жанейро.
„ Той имаше усложнения с дишането, по тази причина лекарите мислеха, че е с бактериална зараза “. Но медикаментите не подействаха и той се утежни. След това аз и брачната половинка ми решихиме да го отведем в друга болница, където да бъде тестван. Беше ковид “, описа бащата на момченцето Вагнер Андраде пред CNN.
Семейство Андраде има вяра, че оздравяването на сина им е „ знамение “. Остава неразбираемо по какъв начин детето се е заразило с вируса, само че родителите считат, че това може да е станало след посещаване при родственици.
"Преживяхме магичен миг, когато той беше изписан, тъй като на моменти мислехме, че в никакъв случай няма да го приберем вкъщи. Да излезем на открито със сина си на ръце беше необикновено ", споделя майката.
Дом ще отпразнува шест месеца от раждането си на 14 юни. Той ще бъде поздравен от роднините си онлайн.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР