Родителите на 30-годишен мъж от град Сиракюз, Ню Йорк, предприеха

...
Родителите на 30-годишен мъж от град Сиракюз, Ню Йорк, предприеха
Коментари Харесай

Американски родители съдят сина си, че не иска да се изнесе

Родителите на 30-годишен мъж от град Сиракюз, Ню Йорк, започнаха фрапантни ограничения в опит да го накарат да отлети от фамилното гнездо - те го съдят, предава Би Би Си. 

Според документите в съда младият Майкъл Ротондо не заплаща наем и не оказва помощ с домашните отговорности, както и е пренебрегнал предложенията на родителите си да му дадат пари да се откри някъде другаде. 

Въпреки че му връчили пет писма за изпъждане, Кристина и Марк Ротондо споделят, че синът им към момента отхвърля да се изнесе. 

Майкъл спори в съда, че законово не са му дали задоволително време с предизвестието да напусне. 

Родителите са завели делото в съд покрай Сиракюз на 7 май след месеци несполучливи опити да накарат сина си да стане независим. Адвокатът на двойката разяснява пред уеб страницата Syracuse.com, че майката и бащата не са знаели по какъв начин по различен метод да накарат възрастния си наследник да излезе от у дома. 

" Ние взехме решение, че би трябвало да напуснеш къщата неотложно ", показали те в първото си писмо за изпъждане от 2-ри февруари. 

Двойката предложила по-късно на сина си 1100 $ да се изнесе, както и добавила коментар, че има налични работни места на пазраа на труда, даже и за хора като него с съвсем никакъв работен опит. " Намери си такова място - би трябвало да работиш! ", написали родителите.  

Според WABC News, Майкъл е нарекъл правосъдния иск " наказателен " и е помолил съда да отхвърли молбата на родителите му. Семейството ще отнесе делото до висшия съд по-късно този месец - няколко седмици преди 31-вия рожден ден на Майкъл. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР