Родителите на 2-годишния Дилън взели тежкото решение да изключат жизнеподържащата

...
Родителите на 2-годишния Дилън взели тежкото решение да изключат жизнеподържащата
Коментари Харесай

Великденско чудо: На Разпети петък лекари спряха командното дишане на смъртно болно дете, а на другия ден то...

Родителите на 2-годишния Дилън взели тежкото решение да изключат жизнеподържащата инсталация от своя тежко болен наследник. Лекарите ги убедили, че не може да се направи нищо повече за техния наследник, който бил в кома. Но момченцето ненадейно се пробудило и почнало да се бори за живота си, оповестява Mirror, представен от Блиц. През 2015 година Дилън попаднал в болница поради проблеми с дишането. Лекарите го диагностицирали с белодробна грануломатоза и назначили лекуване, което подобрило положението на бебето.

Междувременно Дилън получил зараза, която предизвикала бактериална пневмония, положението му се влошило и той изпаднал в кома.   " Точно на Разпети петък ни споделиха, че всичко наподобява прекомерно зле и няма повече да си върнем Дилън ", споделя майката на момченцето.  Цялото семейство на умиращото дете пристигнала в болничното заведение, с цел да се елементарни с него. След това изключили апаратурата на Силън и разрешили на родителите да останат край него, защото можел да почине във всяка една минута.  



" През цялото това време разговаряхме с него, пеехме му, прощавахме се ", споделя Кери, майката на момченцето.  Но то не умряло. На идващия ден индикаторите на Дилън ненадейно се подобрили и той се пробудил. Дилън се оказал същински герой. Той останал още половин месец в болничното заведение и най-после се прибрал у дома. Оттогава са минали към този момент две години и през днешния ден, гледайки Дилън човек мъчно би повярвал, че в миналото животът му е висял на косъм. А родителите му са уверени, че са станали очевидци на Великденско знамение. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР