Родителите на 14-годишния Денис, обвинен, че е убил бездомник във

...
Родителите на 14-годишния Денис, обвинен, че е убил бездомник във
Коментари Харесай

Невероятно оправдание! Бащата на 14-годишния Денис проплака: Детето ми не е убиец, а ром

Родителите на 14-годишния Денис, упрекнат, че е умъртвил скитник във Варна, описаха пред Нова телевизия какъв брой положително момче е той. Бащата съобщи, че Денис върви постоянно на учебно заведение дружно с другите му деца. Той е безапелационен, че не може да повярва на проверяващите. Според него в основата на всичко е, че момчето е ром.

Припомняме ви, че 14-годишния Денис Живков е обвинен за убийството на скитник, осъществено по хулигански подбуди и по изключително непосилен за жертвата метод. Убитият скитник /53 г./ е открит в безпомощно положение в региона на пазара в един от кварталите в града.

Според направената аутопсия гибелта му е настъпила поради тежка контузия на главата. Освен това мъжът е бил със счупени ребра, предизвикали вътрешни разкъсвания. Съседи на фамилията на Денис не знаят по какъв начин възрастни убийци са на независимост, а 14-годишното дете е в ареста.

Майката на 13-годишния Камен, който съгласно обвиняванията също е взел участие в побоя, съобщи, че детето й също е положително.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР