Родителите на 12-годишното момиче, което обвини директора Христо Радев на

...
Родителите на 12-годишното момиче, което обвини директора Христо Радев на
Коментари Харесай

Родителите на сексжертвата на училищния директор разкриха още подробности за случая

Родителите на 12-годишното момиче, което упрекна шефа Христо Радев на учебното заведение, в което учи, за блудничество излязоха на митинг. Те са потресени от домашния арест, който му бе даден от съда. Относно неналичието на доказателства бащата на момичето сподели: " Ние протестираме, задето пуснаха шефа под домакински арест. Не знам какво схващат под доказателства и не знам какво би трябвало да се случи - шефът би трябвало да изнасили щерка ми ли?! "

" Не е ли задоволително,че той ми предложи пари, след това направих запис, в който ми се извинява. Нека съдът разбере за какво ми се извинява този човек. Той ми вика: " аз я целунах единствено по бузката ". Записът е в полицията, взеха ми телефона, този на щерка ми също ", сподели той в ефира на Нова телевизия.

Майката от своя страна съобщи: " Още от предходната година ми се оплакваше и ние не й повярвахме, до момента в който не пристигна моментът да снима вътре какво се случва с нея. Опипвал я по дупето, на всички места, в неговия кабинет. Тя излиза до тоалетна и той я вика в кабинета му да вземе записка за обществените грижи, за която аз не съм я пращала ".

Пасторът на селото съобщи: " Той прави тези неща от години. Племенницата ми, която е 88-ми набор, сподели, че това не е от през вчерашния ден и през днешния ден. Не е наказан, тъй като това не е инцидентен човек и е въпреки всичко шеф. Ние сме и роми ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР