Родителите на 11-годишно момиче, за което се твърди, че е

...
Родителите на 11-годишно момиче, за което се твърди, че е
Коментари Харесай

Родители говорят, след като дъщерята е назначена да дели леглото с транс ученик на училищна екскурзия: `Казаха да го скрият`

Родителите на 11-годишно момиче, за което се твърди, че е назначено, до момента в който е на еднодневно учебно пътешестване приказват за случая, като споделят, че не са били осведомени за решението.

Серена и Джо Уейлс приказваха извънредно с " The Ingraham Angle " във вторник, с цел да обсъдят действието те подхващат дейности против държавните учебни заведения в окръг Джеферсън (JCPS), нормално наричани Jeffco, в Колорадо, откакто придружителите по време на пътуването през юни споделиха на щерка им да „ излъже “ за повода, заради която желае да смени стаята.

Алиансът за отбрана на свободата (ADF), християнска правна организация, представляваща фамилията, сподели в a, че дъщерята на Wailes е отишла на еднодневно пътешестване, спонсорирано от JCPS, до Филаделфия и Вашингтон, окръг Колумбия, и е трябвало да бъде назначена в стая с три девойки.

Alliance Defending Freedom изпрати писмо с искане до държавните учебни заведения в окръг Джеферсън, в което се твърди, че технит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР