Родителите миналия август в Сливен сиамски близнаци Богдан и Янко

...
Родителите миналия август в Сливен сиамски близнаци Богдан и Янко
Коментари Харесай

Възможно ли е 4разделянето на сиамските близнаци от Сливен?

Родителите предишния август в Сливен сиамски близнаци Богдан и Янко на два пъти получиха отхвърли за операцуия в чужбина, тъй като от Фонда за лекуване на деца преценят, че разделянето им би било рисково за живота им и не може да бъде направено. Сега обаче има нова вяра – фамилията е намерило доктор в Ню Йорк, който им дава шансове, осведоми бТВ.

Оказва се обаче, че би трябвало да се подаде нова молба във Фонда, както и нова епикриза за положението на децата в последните два месеца, описа една от бабите на бебетата – Мария Желязкова, в предаването „ Тази заран “.

Тя към момента няма визия какъв брой пари би коствала интервенцията.

Не знае и дали молбата ще бъде почетена.

Обадих се няколко пъти във Фонда, само че от там споделиха, че не могат да отговорят дали ще провиснал средства, до момента в който не бъде подадено ново заявление, сподели още Желязкова.

Затова през днешния ден фамилията ще подава още веднъж документи.

Борбата е за едното дете – Богдан. Той е добре, само че Янко се утежнява с всеки минал ден, по тази причина Желязкова се надява на бърз отговор.

Майката на децата – Мария, описа, че те са в дом в Бургас, само че тя, татко и цялото семейство ги посещават всяка седмица. Надява се скоро да може да прибере най-малко Богдан вкъщи.

Мария Желязкова уточни, че родителите на децата в действителност са втори братовчеди, само че не са го знаели поради разпри в фамилията и прекратени контакти.

Другата баба – Анка Миткова, уточни, че откакто разбрали, че Мария е бременна, нямало какво да създадат, само че на консултациите лекарите не им споделили, че бебетата са свързани.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР