Родителите, които водят децата си на тренировки в спортните зали

...
Родителите, които водят децата си на тренировки в спортните зали
Коментари Харесай

След публикация на Марица: Падна такса вход за малките...

Родителите, които водят децата си на тренировки в спортните зали на Гребната база, няма да заплащат 2 лв. за вход през бариерата на ул. " Ясна Поляна ". На дребните спортисти са им издадени поименни клубни карти със фотография и щемпел, които им дават право да стигат до залите гратис. Нашият пропуск е публикуван от гимнастически клуб „ Спартак “, където тренира щерка ни, уточни Яница Канелова. Лошата вест е, че решението е единствено краткотрайно, тъй като документите са с годност до 31 юли т.г.

От началото на месеца родители водят люти борби с общинската администрация да не им се взима такса вход, тъй като те единствено оставят и след това прибират децата си от залите. Де факто не паркират в зоната след бариерата и по тази причина не намират съображение да заплащат.

За влизане и излизане на Гребната трябваше да броим по 4 лв., а тренировката на детето е 5 лв., гневиха се тогава майки и татковци. Общината беше непреклонна, като зам.-кметът по превоз, публичен ред и сигурност Златин Велев изясни за „ Марица “, че бариерата вкарва ред в региона, който през топлите месеци става претъпкан от хора и коли.

От общината допълниха, че няма по какъв начин да се издадат директни пропуски, и подсетиха, че към този момент са създали отстъпка на родителите през зимния сезон да влизат гладко, с цел да не заплашват здравето на децата, които излизат потни след подготовка.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР