Родителите, които мечтаят най-накрая да заведат децата си в Walt

...
Родителите, които мечтаят най-накрая да заведат децата си в Walt
Коментари Харесай

Walt Disney World връща сделка за безплатно хранене, която може да спести на семейства над £1105

Родителите, които мечтаят най-сетне да заведат децата си в Walt Disney World, може да желаят да възнамеряват пътешестване през лятото на 2025 година, когато курортът връща своите оферта за гратис хранене, която може да ви спести хиляди лири.

Популярните пакети за гратис хранене и питиета са налични за летовници, които отсядат в някой от хотелите в Disney Resort, и включват безвъзмездни ястия и питиета за всеки ден от престоя ви, за всеки посетител на възраст над три години.

Има и бюджетни престои - да вземем за пример можете да резервирате стаи от £68 на човек на вечер в All Star Sports Resort, един от по-евтините хотели на Disney.

В взаимозависимост от хотела, който резервирате, това даже може да ви спести до £1105 на възрастен - тъй че за четиричленно семейство това е мигновено икономисване от най-малко £2210 за двуседмична отмора!

Резервациите за новите проекти стартират на 18 април 2024 година, само че към този момент можете да разгледате предлаганите хотели и пакети на disneypackages.co.uk. Има допълн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР