Родителите бяха с разбито сърце, когато се върнаха от половината

...
Родителите бяха с разбито сърце, когато се върнаха от половината
Коментари Харесай

Разгневени родители казват, че децата са били „вдигнати от ръцете им“ на портата на училището след сурово ново правило

Родителите бяха с разрушено сърце, когато се върнаха от половината период и откриха, че ново предписание значи, че децата им са били „ вдигнати от ръцете им “ в учебно заведение врати.

Семействата се завърнаха за първи ден в главното учебно заведение Sandbrook Community в Рочдейл в понеделник сутринта и трябваше да оставят децата си, даже на детска възраст, пред портите, вместо да ги водят до класа.

Майките ни споделиха, че е „ цялостен безпорядък “ с „ деца в сълзи “ и „ треперещи колене от паника “. Промяната беше обявена на родителите в писмо преди февруарската полугодина, само че фамилиите споделят, че не е имало консултация и не са имали опция да издигнат възражения, преди тя да влезе в действие.

Една майка, чиито три децата имат спомагателни потребности, ни сподели: „ Децата ми бяха изтръгнати от ръцете ми при извънредно опустошителни условия. Както можете да си визиите, това беше казусът с доста фамилии и деца, даже и тези без спомагателни потребности. Територията на учебното заведение ненапълно приличаше на военна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР