Родителите Били и Ейми Лийдли имаха нормална работа и изглежда

...
Родителите Били и Ейми Лийдли имаха нормална работа и изглежда
Коментари Харесай

Объркан двоен живот на двойка, която превърна дома в предградието на Есекс в смъртоносна арена за бойни кучета

Родителите Били и Ейми Лийдли имаха естествена работа и наподобява водеха естествен живот, само че зад затворени порти те бяха домакини на интернационално смъртоносно куче военен кръг.

Сгушен в озелененото село Такели, Есекс, техният усамотен фамилен дом в селцето Бамбърс Грийн е бил употребен за злокобна цел. Бяха разчистили гаража си и го доставиха с кафези и яма с размери 12 фута x 8 фута.

Твърдяха, че ямата е била за раждане, само че пръски кръв от минимум пет разнообразни кучета потвърждават, че скрито я употребяват като „ сцена “ за изкривените очила. В рамките на стените му почтени кучета живееха в „ петата “ и бяха подготвени да убиват други неразрешени породи, а точно питбули, принудени да се качват на оградени бягащи пътеки ден след ден.

Двойката е била съизвършител на 68-годишния Филип Али, който носи името „ Доктор Смърт “ от познатите му в подземния свят. Престъпникът, който преди този момент беше задържан за опит за ликвидиране, откакто атакува мъж на Коледа през 2005 година, беше главатар на варварския...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР