"Родители, водете децата си в залите, по стадионите, нека тренират,

...
"Родители, водете децата си в залите, по стадионите, нека тренират,
Коментари Харесай

Тони Костадинова: Родители, водете децата си в залите

"Родители, водете децата си в залите, по стадионите, дано упражняват, дано се занимават със спорт ". С тези думи се обърна към съгражданите си олимпийската вицешампионка Антоанета Костадинова. Заедно с треньора й Христо Маринов те бяха приветствани от стотици жители и управлението на общината по време на тържеството, проведено във връзка триумфа им в Токио.

"Беше ми по-лесно да печеля медала, в сравнение с в този момент да се събера и да кажа какво усещам. Много благодаря на всички за поддръжката ", сподели Костадинова. Треньорът Христо Маринов употребява трибуната, с цел да благодари на хората, които през годините са ги подкрепяли и са вярвали в тях. "Щастливи сме. Ние елементарни си вършим нашата работа. И ще продължаваме да я вършим ", бе сбит той.

Тържественото посрещане стартира с изнасяне на българския трибагреник. А химна на България изпя Ростислав Атанасов - племенник на Антоанета Костадинова.

Кметът Дарин Димитров връчи на сребърната олимпийска медалистка и нейния треньор почетни плакети на Община Търговище. Той изрази гордостта си от обстоятелството, че управлява общината тъкмо в годината на триумфа на Костадинова. "Благодарим Ви доста, тъй като изпълнихте сърцата ни. Нека Господ да ви оказва помощ! " заключи Дарин Димитров.

По-късно, в особено обособена зона, всички искащи можеха да вземат подпис от Костадинова и Маринов и отнесоха в домовете си спомен от първенците.

В края на церемонията уредниците пожелаха на екипа триумф и още веднъж да зарадват Търговище с представянето си в Париж приз 2024 година.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР