Родители, ученици и учители от Софийската математическа гимназия се събраха

...
Родители, ученици и учители от Софийската математическа гимназия се събраха
Коментари Харесай

Родители, ученици и учители защитиха директора на СМГ

Родители, възпитаници и учители от Софийската математическа гимназия се събраха пред Регионалното ръководство на образованието в София,  за да защитят шефа на учебното заведение Антони Стоянов.  До това се стигна откакто преди близо 2 месеца той уволни преподавателката Петя Тодорова, а други родители, учители и възпитаници от СМГ желаеха неговата оставка.
 СМГ митинг БГНЕС
" Оставете ни шефа ", " Вън бюрократите от РИО и МОН " и " Искаме Стоянов " са единствено част от плакатите в поддръжка на шефа. Според събралото се голям брой, Антони Стоянов се оправя чудесно със отговорностите си като шеф, направил е доста както за издигането на престижа на учебното заведение, по този начин и за обновяването на материалната база.

Директорът на СМГ изтласквал инспектори от учебното заведение, откриха нарушавания в работата му

Хората акцентираха, че в огромна степен на него се дължат медалите, които учениците печелят от надпревари. Родители разясниха за какво чак в този момент се събират в поддръжка на шефа с претекста, че той не е желал обществена поддръжка, тъй като е считал, че ще се оправи самичък.
 СМГ митинг БГНЕС
Представители на инспектората слязоха при протестиращите и поканиха трима от тях за диалог. По тематиката Ваня Кастрева зове шефа на СМГ да подаде оставка Скандал към уволнението на учителка от Софийската математическа гимназия Уволнената учителка от СМГ: Надявам се заповедта да се преразгледа, в случай че не - ще се съдим
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР