Родители сигнализират за плашещи инциденти край СУ Св. Паисий Хилендарски“

...
Родители сигнализират за плашещи инциденти край СУ Св. Паисий Хилендарски“
Коментари Харесай

Родители сигнализират за плашещи инциденти в пловдивско училище

Родители алармират за плашещи произшествия край СУ " Св. Паисий Хилендарски “ в Пловдив. Децата влизали в магазинчета за алкохол и цигари, ситуирани в региона на учебното заведение и си купували листчета, предизвикващи странни резултати. 

" Продавали някакви листчета, които евентуално са напоени с никотин, или нещо друго, които децата поставят под езика си, или лепят на горната  устна “, описа разтревожена майка, поискала анонимност. " Няколко деца от класа на щерка ми си взели от тези листчета и по-късно повръщали в часовете, имали зашеметяване, изпадали в транс за към минута.

Дъщеря ми е стресната и уплашена. И за балони ми споделя, също цялостни с упойващи субстанции, които те замайват за около10 минути. Продават им се и енергийни питиета, които също не са потребни за възрастта. Не може ли да се направи инспекция “, упорства майката.

Тя е възмутена за какво им се разрешава на тези деца да пазарят от подобен магазин и да купуват неща, които могат да навредят на здравето им. " Нали сякаш на малолетни не се разрешава да пазарят от такива магазини? “, пита още майката.

Plovdiv24.bg препрати сигнала до ОД Министерство на вътрешните работи, с цел да бъде направена инспекция. 

Очаквайте продължение!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР