Родители са готови да броят до 2600 лева за рокля

...
Родители са готови да броят до 2600 лева за рокля
Коментари Харесай

За бала: Родители броят по 2600 лв. за рокля

Родители са подготвени да броят до 2600 лв. за рокля като на принцеса, с цел да задоволят капризите на своите девойки. Много модели и трендове бяха показани на профилираното ревю „ Моден салон абитуриенти-2023 “. На него 25 дизайнери и фешън къщи демонстрират над 2000 модела рокли, с разнообразни дължини и цветове, като най-вече са дългите.

Цените започват от 600 лв., могат да стигнат до няколко хиляди лв., като по-голямата част от роклите са към 1200 лв., изясняват от една от стилните къщи. Но има и тоалети по 200-300 лв., допълват други.

По 3-4 рокли най-вече позволяват да се пробват, споделят на момиче, което е сграбчило две закачалки, до момента в който майка му подава още две. На различен щанд пък се е събрала цялата рода, с цел да избират тоалета на своята абитуриентка. Има и пристигнали с гадже, което гледа с възхита момичето си, облякло следващата бална рокля. „ Тази ми е дребна, а тази огромна. Дали ще се връзва цветът на очите ми “, пита то, до момента в който се върти пред огледалото.

Търсят се по-наситени цветове, не пастелни, а по-категорични и блестящи в златисти и сребристи нюанси. Дългите рокли са най-тържествени и по тази причина доста девойки ги избират. Но в последно време по западен пример девойките стартират да харесват и тези доникъде на прасеца, които се комбинират с тъничък и висок ток. „ Впечатлението ми е, че всяко младо момиче е самостоятелно и търси друг модел. Късите модели акцентират тяхната младост, шеговитост и прохлада, споделя дизайнерката Поля Кинова от „ Палома модерно “, която дружно със сестра си Ваня Гинова са носителки на най-престижната премия за мода в България – „ Златната игла “ за булчинска мода за 2019 година

След като пробват разнообразни рокли за бала, семейство избира гривна и обеци за своята щерка абитуриентка и заплащат по 200-300 лв. за гривна с обеци и колие. Има и корони, които са като магнит за младите девойки, само че съгласно родителите им те са отживялост.

Източник: Телеграф
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР