Родители поискаха да видят всички документи от проверката за дейността

...
Родители поискаха да видят всички документи от проверката за дейността
Коментари Харесай

Родители искат всички документи от проверките в детската градина в Горна баня

Родители желаеха да видят всички документи от инспекцията за активността на някогашния шеф Мариана Иванова на Детска градина №164 " Зорница ".
На митинг пред постройката на столична община родители обявиха, че не са осведомени с всички обстоятелства от инспекциите на градината в Горна Баня и че протоколите са написани с изключително мнение от директорката.

Знаем единствено едната страна - на общината, съобщи татко пред Нова телевизия и добави, че съгласно тях инспекциите не са правилни.

От август до в този момент текат инспекции. Нямаме резултати, желаеме среща с общината, споделиха родители.

Майка на дете съобщи, че Мариана Иванова постоянно е била правилна към всички. Ако не е била права, това би трябвало да се потвърди.

Друга майка съобщи, че зам.-директорът Петя Георгиева през цялото време е почнала да се държи неприятно с децата, имало викове и обидни думи към тях. Едно от децата разказало вкъщи, че зам.-директорът Георгиева им декларирала, че в случай че падне нещо, до момента в който се хранят, ще го излижат от земята.
Искаме госпожа Фандъкова като неутрален орган да вземе отношение и тази госпожа (Петя Георгиева - б.р.) да няма достъп до деца.

Припомняме, митингът на родителите е против решението на Столична община да уволни шефа Мариана Иванова. Исканията им са Мариана Иванова да бъде възобновена на позицията шеф на детската градина.

Родители желаят прокуратурата да ревизира дали е оказван напън от администрацията на общината върху шефовете на детски градини в София да одобряват деца, които са отвън системата за класиране в детските градини.

Родителите упорстват за почтена система за приемане на деца в детските градини, като с приоритет да бъдат децата от съответния квартал. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР