Родители не са спазили процедурата за дарение – всички дарения

...
Родители не са спазили процедурата за дарение – всички дарения
Коментари Харесай

За да се защитят от коронавирус, деца бяха изгорени с UV лампа – твърди се, че е случайно

Родители не са спазили процедурата за подаяние – всички дарения би трябвало да бъдат разказани, проследени. Това сподели шефът на 192-ро СУ " Христо Ботев " в село Бистрица Снежина Нешева, разяснявайки.
Припомняме, че с тези лампи може да се дезинфекцира и са ефикасни за разчистване на повърхности от ковид.
 Този вирус безусловно ни шамароса Този вирус безусловно ни шамароса
Това съобщи вирусологът Радостина Александрова пред Българска национална телевизия, уточнявайки, че с коронавирусът природата ни е сложила на място. На въпрос д...
По думите на Нешева пред Нова телевизия, преподавател по математика е отворил пакет с дарената от родители лампа – той го е направил, тъй като му трябвало място. Като видял какво съставлява, учителят споделил на децата да я изключат, единствено че не я прибрал и надлежно влезлият след него преподавател по британски език не схванал, че в действителност децата отново я присъединили.
Директорката няколко пъти уточни, че дарението е направено с най-хубави планове. А родителите, които са я дарили, обясниха, че не са имали опция да обяснят защо служи устройството – заради компликациите към пандемията и с достъпа до учебно заведение. Ръководството на учебното заведение не е отговорно, споделиха те.
По-евтините китайски лампи излъчват озон, предизвести ръководителят на " Активни консуматори " Богомил Николов. Натрупването на озон, само че седмици и месеци наред, може да докара до проблем с белите дробове, добави той. И добави, че UV лампата прави работа при избрана отдалеченост т.е. би трябвало да се има поради какво помещение се дезинфекцира.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР