Родители настояват за категорично връщане на учениците и студентите в

...
Родители настояват за категорично връщане на учениците и студентите в
Коментари Харесай

Родители се заканват да протестират: Дистанционното обучение е недопустимо

 Родители упорстват за изрично връщане на учениците и студентите в образователните заведения след 31 януари и се заканват да протестират, в случай че желанието им не бъде изпълнено.

" Решението  е едно само - да се върнем към присъствено образование. Смятаме, че дистанционното образование е недопустимо в нашето общество. Не може компютърът да е единственият небосвод на децата. Това е живот и обучение на пауза ", съобщи представителят на групировката " Обединени родители "  Милко Божанков.

По думите му онлайн образованието е незадоволително като размер на информация, при него е нарушен социумът на децата, липсва и връзката преподавател - възпитаник. Божанков посочи, че остава опцията родителите, които не желаят да пускат децата си на учебно заведение, да ги оставят у дома, заявявайки това документално. 

Предстои всеобщо тестване на учителите от 25 януари, а по-късно се разисква поетапно връщане на учениците в клас.

" Не сме безотговорни хора, които държат непременно да стане тяхното. Ще изчакаме до 31 януари. Нека минат тези проби, да се направи организация. Съгласни сме да има преход, само че би трябвало да се завърнем към естественото ", безапелационен бе Божанков пред .

Ако това не се случи, формацията е подготвена да реагира с неодобрение, митинги и оборване на нормативните актове.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР