Родители на загинали деца при пътни инциденти протестират днес пред

...
Родители на загинали деца при пътни инциденти протестират днес пред
Коментари Харесай

Протест на родители на загинали при пътни инциденти деца в Пазарджик

Родители на починали деца при пътни произшествия стачкуват през днешния ден пред постройката на съда в Пазарджик, малко преди да бъде извършено делото против някогашния служител на реда, който прегази 7-годишно момиче на 19 юли 2021 година в Братаница.
Прочетете още
Иван Спасов, един от уредниците на поредицата от национални митинги разяснява, че ще се упорства за обективна присъда против виновника, умъртвил детето.

Днес следобяд в Окръжен съд – Пазарджик е планувано разпоредително съвещание по наказателното дело против някогашния еднообразен Владимир Панайотов. Апелативен съд – Пловдив анулира присъдата и върна делото за ново разглеждане, само че от различен състав. Първоначално Панайотов трябваше да бъде лишен от независимост за период от 4 години и 8 месеца, както и лишаване на правото за шофиране в период от 6 години. По-късно то бе изменено на 3 години условно с 4-годишен изпитателен период и 4 години без право за ръководство на транспортно средство.

Според Апелативния съд в Пловдив обвинителният акт не дава отговор на условията на Наказателно-процесуален кодекс и в хода на наказателното произвеждане са позволени отстраними основни нарушавания.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР