Родители на млада жена от момчилградско село били принудени да

...
Родители на млада жена от момчилградско село били принудени да
Коментари Харесай

Изрод от Момчилград изнудва родителите на жена си с пари, за да не бие дъщеря им!

Родители на млада жена от момчилградско село били принудени да заплащат на брачна половинка й, с цел да не я пребива. Шокиращите разкрития за самобитния " налог успокоение " бяха направени в правосъдната зала от околните, които свидетелстваха по време на бракоразводното дело, заяви 24rodopi.com.

Бракът бил подписан през 2012 година, а в началото младото семейство заживяло в момчилградското село Загорско. По-късно обаче обаче се преместили в Бурса, при родителите на мъжа. Родили им се две деца. Скоро по-късно обаче почнал кошмарът за младата жена.

„ Той не работи, стартира да пие и да взема опиати. Биеше я непрекъснато, посягаше и на децата. Пред мен, до момента в който бях на посетители, я удари и й разкървави носа, по-късно удряше и дребните. Поиска пари, с цел да спре да я наранява”, разкри пред магистратите в Момчилград майката на пребиваната жена.

Родителите се принудили да изпратят на шурей си 1000 лв., с цел да спрат побоищата. Това обаче по този начин и не се случило, а мъжът траял да желае пари. Според околните на дамата, той изнудвал с налог „ Спокойствие” и брата на брачната половинка си. Тормозената жена съумяла да избяга от него с по-голямото си дете. Върнала се при родителите си и почнала работа в цех край Момчилград. Не съумяла да води и по-малкото си детенце, поради неналичието на паспорт.

Съдът в Момчилград разтрогна брака сред съпрузите и даде цялостните наставнически права на майката. Бащата пък ще би трябвало да заплаща прехрана в общ размер на 257 лв..
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР