Родители на деца, трениращи във футболната школа на Велбъжд (Кюстендил),

...
Родители на деца, трениращи във футболната школа на Велбъжд (Кюстендил),
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ: Коловати и криминални люде съсипвали футбола в Кюстендил!

Родители на деца, трениращи във футболната школа на Велбъжд (Кюстендил), скочиха против Илиян Стоянов. Бившият  бранител на ЦСКА и Левски, играл за последно в Япония, и локални треньори съсипвали местния  футбол с  подмолни дейности.

Един от  родителите изпрати писмо до БЛИЦ, което публикуваме без редакторска интервенция.

„ В последното време в медийното пространство се тиражира желанието на Илиян  Стоянов да оправи футбола в нашия град. Искам да напомня, че Коловати, както го назовават, направи първите си стъпки в ЦСКА. Там му подадоха ръка и го постановиха в мъжкия състав, само че след време, когато мина в Левски, постоянно скандираше: „ Бий чорбата по главата! ”.

Докато прохождаше във футбола, някогашният президент на нашия клуб Валери Ненов –Шамшала, му се яви като ангел-спасител. Той и легендата на българския футбол Джеки Димитров сториха и невъзможното, с цел да му дадат късмет в Левски (Кюстендил). Роденият под щастлива звезда Илиян имаше големия шанс след редица молби кум да му стане мощният човек тогава – Емил Наков, дясната ръка на Георги Илиев. Митични случки се описват през този интервал, а тогавашните футболисти на отбора, измежду които Бойко Величков, Георги Петров и Петър Колев, шушукаха, че кумът му ще го постави и на вратата, с цел да го добутат до националния тим на България.

Впоследствие щастливата звезда блестна над Илиян и в Левски (София) с помощта на обстоятелството, че кюстендилският и софийският Левски имаха еднакъв спонсор - Георги Илиев. Със съдействието на Илиев и на кума му Коловати беше трансфериран в Япония.

Сега този човек, който сякаш беше първо върл цесекар, а след това и върл левскар, има концепция да оправя футбола в Хисарлъка.

Но вижте обкръжението му. Може би той не знае, че Слави Николов Велинов с прозвището Пикьоро, който е шеф  на почитателите на Левски (София) в Кюстендил, е с богато престъпно досие. То стартира през 2006 година, по-късно минава с неоправдателни присъди за шофиране в нетрезво положение, за палеж, за обири, побоища и така нататък Същият човек допреди месец хулеше Илиан по тази причина, че е подвел почитателите на Кюстендил с обещана помощ за клуба, а в този момент са дружно.
 
Друг негов сателит е известният Николай Василев Николов – Чезето, известен също с престъпни регистрации в Кюстендил, Радомир, Благоевград за контрабанда на цигари.

Към тях ще прибавя и по този начин наречените някогашни треньори на Велбъжд, за които също се описват митове.

Красимир Петков е един от  наставниците в локалната футболна школа. Но освен аз, само че и доста други родители роптаят, че не той, а митичната Елена – служителка в НАП-Кюстендил, е... треньор на отбора.

Другият локален треньор от свитата на Коловати е Мартин Иванов. Той има неоправдателна присъда 6 месеца условно с три години изпитателен период от 11 юни 2017 за контрабанда на цигари.

Кирил Мицов пък си е направил частен, само че нерегистриран клуб. Ние питаме – има ли право да получава средства от детските градини за образование. Тия пари регистрирани ли са? Преподавателите нямат право да правят друга активност против възнаграждение, нали?

Всички тия лица се надяват с  образуване на стачки, манипулиране на родителите и присвояване на имущество на Велбъжд под светлото име на Коловати да продължат безобразията на футбола в Кюстендил.

Имайки поради, че ние, родителите, не знаем на кого да се оплачем, всички тези юнаци не престават да събират такси без документ! Не имат никакви счетоводни документи и от месец октомври насам тези такси не са регистрирани в клуба. А това е към този момент четвърти месец!

Илиан очевидно се пробва да се наложи в Кюстендил, откакто в Левски (София) хората не са балъци, бързо го разкриха и не му разрешиха да си вее байрака там.

Лозунгите са едно, само че желанието друго. Стоянов няма пет лв. да влага във футболна школа по сходство на Ивайло Андонов, Христо Стоичков, Димитър Бербатов, Ивелин Попов, Румен  Павлов и други, тъй че по-добре да не се занимава с сходна активност.

И един съвет от мен към Илиан – да учи португалски език, а не бразилски. Не се излагай да търсиш в интернет и в библиотеките бразилски речник. Такъв няма, тъй като в най-голямата по повърхност и население южноамериканска страна формалният език е португалски ”.  
С почитание: ВАЛЕНТИН ИВАНОВ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР