Родители на деца, станали жертви в социалните медии, засрамиха главните

...
Родители на деца, станали жертви в социалните медии, засрамиха главните
Коментари Харесай

Родители на деца, станали жертви в социалните медии, споделят ужасяващи истории с изпълнителни директори на изслушване в Сената

Родители на деца, станали жертви в обществените медии, засрамиха основните изпълнителни шефове на най-известните платформи в Америка, когато влязоха в чуване в Сената в сряда — с доста членове на фамилията, които държаха фотоси на техните умряли или белязани деца, до момента в който се възпроизвежда видеоклип с прочувствено влияние.

Тълпа от нещастни родители се подреди пред предната изложба на препълнената зала на правосъдната комисия на Сената, до момента в който членове на комисията подлагаха на критика ръководителите за неуспеха им да защитят малолетните консуматори на своите платформи.

Звуково съскане се разнесе от галерията, когато изпълнителните шефове се настаниха по местата си, а родителите ги пронизаха с пронизващи погледи.

На чуването участваха: основен изпълнителен шеф на Meta Марк Зукърбърг, основен изпълнителен шеф на TikTok Шоу Чу, изпълнителен шеф на X Линда Яккарино, основен изпълнителен шеф на Snap Inc. Евън Шпигел и основен изпълнителен дир...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР