Родители на деца от училище в столичния квартал Люлин се

...
Родители на деца от училище в столичния квартал Люлин се
Коментари Харесай

Тормоз в училище: Родители се заканват да не пуснат децата си в клас

Родители на деца от учебно заведение в столичния квартал „ Люлин ” се събраха на митинг със закана, че няма да ги пуснат в клас. Причината – настояват, че децата им редовно са унизени от техен съученик. По думите им – подавали са сигнали до институциите, само че без резултат, оповестява Нова телевизия.

„ Синът ми е удрян, блъскан, обиждан. Имало е случаи, в които оставя без обяд, тъй като въпросното дете му го е взело. Вчера ми описа, че в междучасието неговият съученик влезнал в момичешката тоалетна и си е събул панталона ”, описа майка на дете, учещо в 90 СОУ „ Ген. Хосе де Сан Мартин “.

„ Момчето постъпи в нашето учебно заведение предходната година. Работих за това да се приспособява в класа, тъй като има компликации в връзката. Имаше самостоятелни съвещания и групова работа с целия клас. Попитах родителите дали желаят с детето да работят ресурни учители, логопеди. Те не се съгласиха ”, изясни психологът в образователното заведение.

„ Законът изисква детето да бъде приобщено и вършим всичко допустимо за това ”, разяснява шефът на учебното заведение Емилия Иванова.

Родителите на въпросното дете, за което се твърди, че се държи нападателно, обявиха за NOVA, че нямат опция да дойдат на митинга, с цел да изразят позицията си.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР