Родители на деца от школата на Левски-Раковски написаха писмо до

...
Родители на деца от школата на Левски-Раковски написаха писмо до
Коментари Харесай

Родители на деца от Левски-Раковски с писмо до ръководството на Левски

Родители на деца от школата на Левски-Раковски написаха писмо до управлението на Левски по отношение на последните събития, който се случиха в академията. Припомняме, че " сините " пуснаха декларация против Станислав Ангелов, с която го упрекнаха, че прибира непозволено такси от гениите. Даниел Боримиров пък дефинира дейностите на Пелето като изменничество.

Публикуваме писмото без редакторска интервенция:

До
Ръководството на
ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ ЛЕВСКИ АД

Уважаеми дами и господа,

Очаквахме и се надявахме посланията от ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ ЛЕВСКИ АД („ ПФК Левски “), касаещи директно бъдещото на децата ни и на ДЮШ „ Левски-Раковски “ да бъдат обсъждани в персонална среща с нас, както прилича на полемика в границите на левскарската общественост.

В известна степен не сме сюрпризирани от това, че Вие избрахте това разискване да се организира обществено, посредством заявления в обществени мрежи и медии, защото не помним представител на управлението на ПФК Левски да е идвал когато и да било в базата на ДЮШ „ Левски-Раковски “ даже и единствено с цел да поддържа децата ни, които се състезават със синия екип в редица обединения, в това число и в елитните такива.
Ако в качеството Ви на ръководители на ПФК Левски фактически Ви е било грижа за децата, които мечтаят да играят един ден за футболен клуб Левски, праволинейно поддържат обичания си тим на Герена, то сигурно щяхте да се погрижите те да водят подготовка при изискванията, при които водят техните връстници от школата на Герена, въпреки и множеството от тях да бяха „ освободени “ от Вашата школа заради липса на класа, съгласно Вас.

Впрочем, може би тъкмо ежедневните тренировки на сгурията на стадион „ Раковски “ и упоритостта да потвърдят, че не са второ качество играчи, каляват духа на състезателите на ДЮШ „ Левски-Раковски “, които в една от елитните обединения през сезон 2016/2017 година доближи до Четвърт край на държавното състезание, до който доближи и селекцията на сътрудниците им от Герена, подготвяна при несравнимо по-добри условия.

Колкото до „ покриването “ на разноските на активността на ДЮШ „ Левски-Раковски “ от Вас, в случай че това беше по този начин, нямаше да се да вземем за пример постанова НКП „ Левски “ да подарява топките, нужни за подготвителния развой, базата да бъде реновирана с доброволни дарения на родител в обилни размери, а Станислав Ангелов с персонални средства и спонсори, привлечени от него, да обезпечава поддържането на терените.
Без тази поддръжка, предоставена от хора, доверили се на Станислав Ангелов, подготвителният развой би бил неосъществим или даже и рисков за здравето на децата ни.

Позволяваме си също да напомним, че за всички тези години управлението на акционерното сдружение не съумя (или може би не пожела) да обезпечи годен контракт с Министерство на вътрешните работи за използването въз основата на стадион „ Раковски “, което да сътвори сигурност у треньори, състезатели и родители, като гаранция за дълготрайно развиване на школата.

Това, обаче, стори Станислав Ангелов, със своя персонален престиж, старания и управнически потенциал, за което всички са му признателни и ще бъде оценено високо и от бъдещите генерации.
На последно място, желаем да напомним, че „ Левски “ е концепция, а не структури, акционерни сдружения, сдружения, трудови контракти, управления и техните персонални упоритости. Впрочем, юридически лица с идеална цел не се крадат, в тях се води учредителен живот, написан в Закона за юридическите лица с нестопанска цел, и всеки заинтригуван има опция да оспорва по надлежния ред решения, които накърняват неговите ползи.

В последна сметка, съгласно нас, над всички тези тематики стоят бъдещето на децата, развиването на състезателен дух, постигането на високо спортно майсторство и построяването им като дейни и морални членове на нашето общество.

Тези цели обаче могат да бъдат реализирани само посредством всеотдайна работа и развиване на спортните бази, в това число и тази на стадион „ Раковски “, а не превръщането им в административни здания, молове, наргиле-барове, заведения за хранене и други сходни „ увеселителни “ заведения.

С почитание,

От Родителското настоятелство към ДЮШ „ Левски-Раковски “
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР