Родители на дете смятат, че над него е упражнено насилие,

...
Родители на дете смятат, че над него е упражнено насилие,
Коментари Харесай

Дете е със синини и хематоми след първо посещение в ясла

Родители на дете считат, че над него е упражнено принуждение, от яслата са безапелационни, че изказванието не е правилно.

Случаят е от средата на месец февруари, когато Жени Панайотова и брачният партньор ѝ водят за първи път сина си на детска ясла, само че единствено след час и половина прибират детето и откриват голям брой хематоми и контузии по гръбнака му.

Те се свързват с управлението на яслата, подават и сигнали до институциите и упорстват за отговор какво тъкмо се е случило, напомнят пред NOVA.

Семейството се свързало с възпитателката Венета Стоянова, само че тя декларирала, че нищо не се е случило, повода за синините била сензитивната кожа на детето.

Лекарите в болничното заведение обаче, споделя майката, изразили подозрение за нанесен побой, а заключението на правосъдните медици било, че уврежданията са вследствие на удари с тъпи предмети.

Директорът на яслата Татяна Велева е безапелационна, че над детето не е упражнявано принуждение. „ Това е и решението на всички самостоятелни органи, които направиха инспекция по случая”, твърди тя.

Майката на детето прибавя, че има писмен отвод от детската ясла за записа от камерите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР