Родители на дете нападнаха медик в болницата в Шумен. По

...
Родители на дете нападнаха медик в болницата в Шумен. По
Коментари Харесай

Родители нападнаха медик в болницата в Шумен

Родители на дете нападнаха доктор в болничното заведение в Шумен. По време на нощно дежурство те се нахвърлят върху 25-годишната лекарка доктор Айлин Ахмед , като майката даже пробва да я души. Случилото се е от нощта на понеделник против вторник, оповестява.

„ Сестрата ми звънна и сподели, че има няколко души с едни и същи недоволства. Веднага отреагирах, прегледах ги, разпитах ги и обясних какъв е редът ”, описа Ахмед.

Според нея казусът не е беше незабавен , само че все пак тя е споделила, че ще ги прегледа и ще помогне.

„ Когато влязох в регистратурата, с цел да обсъдим със сестрите реда на нещата, защото бяха доста хора, мъж блъсна вратата . Агресивно ни сподели че детето е болно, има корема болежка и е със същите признаци като останалите ”, сподели лекарката.

По думите й незабавно са се обадили на дежурния педиатър .

„ Бащата на детето стартира да се държи по-арогантно, стартира да употребява нецензурни думи . Казах на сестрата да звънне на полицията и го помолих да напусне, до момента в който дойдат служителите на реда. Той стартира да се държи още по-агресивно. Започнаха нападки, потегли против мен за нахлуване и в този миг пристигна защитата и го изкара на открито ”, добави Айлин Ахмед.

Конфликтът обаче продължава.

„ Изкараха го на открито. В този миг брачната половинка на този мъж, т.е. майката на детето, ме атакува . Имаше опит за удушаване с думите:

Ще ви убия , ще направя всичко за детето си ”, макар че ние се опитвахме да създадем всичко за детето й ”, уточни още младата лекарка.

Тя е безапелационна, че не е имало закъснение в прегледа или нещо, което да е предизвикало хората. „ Отреагирахме на часа, нямаше такова нещо ”, сподели Ахмед.
Запитана дали съгласно нея е можело да се работи по-адекватно и дали лекарите са позволили някаква неточност, тя съобщи, че такава не е имало.

„ Ще диря правата си. Не желая този случай да остане безнаказан . Не желая това да продължава ”, добави тя.

От полицията потвърдиха, че работят по случая и следва да бъдат изяснени всички условия.

Още по тематиката гледайте във видеото.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР