Родители на 9-годишно момиченце в търсене на по-строго наказание, след

...
Родители на 9-годишно момиченце в търсене на по-строго наказание, след
Коментари Харесай

Разтърсваща история за блудство с 9-годишно дете - родителите търсят справедливост

Родители на 9-годишно момиченце в търсене на по-строго наказване, откакто областен прокурор отхвърли да стачкува размера на присъда на предприемач, упрекнат в блудничество. При последната огромна акция против педофилията и разпространяването на детска порнография в цялата страна бяха арестувани 13.

Как обаче наподобява животът на жертвите след сходно посягане и каква е цената, с цел да се възстановиш - вижте изповедта на едно семейство.

" Чувства се непрекъснато отговорна. Ходи на психолог. Тя би трябвало да има пълностоен живот ", споделя майката на потърпевшото момиче.

Преди година животът на фамилията се трансформира вечно. Докато посрещат Нова година в стеснен другарски кръг, техен непосредствен се вмъкнал в хотелската стая на детето. Майката намерила вратата заключена от вътрешната страна.

" В един миг вратата се отваря и тя вижда един от нашите другари дружно с щерка ни, а тя с раздърпано облекло ", описа бащата.

Детето разказало какво се е случило и на място пристигнала полиция. В хода на следствието родителите разбрали, че техният другар и различен път е оставал уединено с детето.

" Той доста добре я е настроил психически и подготвил. Тя от самото начало си мислеше, че тя е отговорна. Иска да го не помни и не споделя нищо ", описа още бащата.

Първоначално подсъдимият декларирал, че е почтен. Разследващите обаче съумели да възстановят изтрити записи от мобилния му телефон, където разкрили фотоси на детето.

" Нищо в границите на моята 17-годишна адвокатска процедура не ме е натоварвало прочувствено толкоз доста от това, което видях в досието по досъдебното произвеждане. Два-три дни ми беше мъчно да изгоня от съзнанието си това, което видях ", уточни Станислав Станев - юрист на фамилията.

След разкритията 56-годишният мъж се признал за отговорен, процесът траял по съкратената процедура, което дава опция наказването да бъде понижено с 1/3. На първа инстанция подсъдимият получил 2 години затвор. Изненадващо за фамилията на втора инстанция в Окръжен съд Смолян прокурорът отказал да поддържа митинга за размера на наложеното наказване. За сходно закононарушение законът планува до 8 години.

" Първата ми реакция беше, че нещо не съм схванал. Нямаше никакво пояснения за какво и заради какви аргументи. Не поддържа митинга на своя сътрудник ", уточни бащата

" Справедливост значи ефикасна присъда ", съобщи майката.

Семейството написа писмо и до основния прокурор. От окръжната прокуратура в Смолян отхвърлиха коментар и обявиха, че ще изчакат решението на окръжния съд. Адвокатът на подсъдимия съобщи, че няма да разяснява делото преди съдът да се произнесе. Обвиняемият е под домакински арест.

Последвайте ни във и
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР