Родител сигнализира за опасна играчка в популярните сред децата храни,

...
Родител сигнализира за опасна играчка в популярните сред децата храни,
Коментари Харесай

Метална играчка в зрънчо шокира майка: Това се падна на детето ми СНИМКИ

Родител алармира за рискова играчка в известните измежду децата храни, а точно зрънчо.

Майка е купила на детето си снакс за момче с играчка и е останала потресена, откакто го е отворила. Жената се е натъкнала на рисков пумпал. Тя твърди, че изделието е железно, а от фотосите, споделени в мрежата, виждаме и острите ръбове на пумпала... и сами можете да се досетите какви премеждия биха могли да причинят на едно дете въпросните ръбове.

" Това се падна на детето ми. Подчертавам, че е железно и доста остро... Направо не знам какво да кажа... Тъй като получих мнения, че било пластмаса, взех решение да го огъна с клещи... ", написа Емилия Славева.

Надя К. показва в мненията към обявата, че неотдавна също е попаднала на сходна железна " играчка ".

" И аз скоро попаднах на сходна железна “играчка ”, така че изцяло съм съгласна с вас. Много остра и доста рискова и несъмнено не е пластмасова ", написа дамата.

Емилия посъветва родителите да бъдат деликатни какво дават на децата си.

" Постът ми е за да бъдете наблюдателни какво давате на децата си, тъй като можеше просто да го дам на детето си и да не погледна играчката ", добави тя.

Радка Б. пък втрещи всички в мрежата, откакто показа, че детето й, което е момченце, е разкрило дамски прашки... в зрънчо за момченца. Явно този случай не е единствен, ето какво написа Живка М.: " Не се удивлявам! В тези за девойки съм виждала да се падат прашки ".

" Вчера децата - голями девойки към този момент, си купили зрънчо с играчка - паднаха им се гримове с изминал период на валидност и много подозрително качество ", разяснява Цветелина Т.

Емилия Славева обмисля да попаде тъжба против производителя на зрънчото.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР