Родилка обикаля 4 болници в Ямбол, Стара Загора и Бургас,

...
Родилка обикаля 4 болници в Ямбол, Стара Загора и Бургас,
Коментари Харесай

Жена обикаля 4 болници в Ямбол, Стара Загора и Бургас, докато роди

Родилка обикаля 4 лечебни заведения в Ямбол, Стара Загора и Бургас, до момента в който роди, предава bTV.

" На 10 декември снаха ни имаше болки за раждане, само че болничното заведение " Св. Пантелеймон " в Ямбол се оказа затворена през нощта, тъй като има инфектирани лекари. Така през нощта се постанова да тръгнат за Стара Загора ", показа свекървата на жена, която обиколи 4 лечебни заведения в три града, до момента в който роди.

" Доста се лутахме, до момента в който намерим отделението в Стара Загора. Лекарката, която я прегледа през нощна, отхвърли, да я одобри, тъй като нямали места. Отидохме във втора болница - " Тракия ". От защитата споделиха, че не одобряват през нощта, трябвало да дойдем през нощта ", споделя свекърът.

Следва пътешестване на 200 км до болница " Дева Мария " в Бургас, където дамата ражда момиченце.

" Ангажимент на персоналните лекари било да осведомят бременните, че отделението не работи ", споделят от ямболската болница.

От старозагорската университетска бълница пък споделят, че не одобряват хора от Ямбол, в случай че положението им не е незабавно.

От болница " Тракия " обаче декларирали, че са шокирани и стартират незабавна инспекция.

" Няма да търсим отговорност от лечебните заведения, само че те би трябвало да си трансформират ритъма на работа ", разяснява още свекървата.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР