Родено с естествени сини очи, бели коси и белег от

...
Родено с естествени сини очи, бели коси и белег от
Коментари Харесай

Момче със сини очи, бяла коса и светкавица върху лицето си стана сензация (видео)

Родено с естествени сини очи, бели коси и белег от мълния по лицето, това малко момче завладя интернет. Мистерията зад външния му тип накара хората по целия свят да се почешат по главите. 

Всеки е хубав по собствен личен метод, само че има хора, които са надарени с в действителност обаятелен външен тип, като това малко момче от тази история.

Със своята тъмна кожа и блестящо сини очи момчето наподобява необикновено очарователно. Но това, което го прави още по-специален, е бялото леке коса тъкмо над челото му и бялата линия, която се простира до лицето му и наподобява на блеснала мълния.

Когато видеоклип на това момче беше споделен за първи път в TikTok от консуматор Raoul Tsasa, това провокира огромно неспокойствие и всички бяха нетърпеливи да научат повече за него.

Въпреки това, като се изключи видеоклиповете и няколко фотоси, не се знае доста за момчето с ексцентрична външнот. Не е предоставена информация за неговото име, възраст или местоживеене.

Мнозина консуматори на обществената мрежа разясниха видеата, гледани милиони пъти.

Един човек написа: „ Виждам буреносен облак над главата му, мълния в центъра на лицето му сред две водни тела, очите му. “

Друг споделя: „ Той наподобява толкоз неповторим. Той не би трябвало да се бори да бъде популярен артист. Той към този момент се откроява измежду тълпата. “

Трети прибавя: „ Той е шедьовър на хубостта. “

Честно казано, не можем да не се съгласим.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР