Роденият в Русе вратар Александър Георгиев спаси 25 изстрела, но

...
Роденият в Русе вратар Александър Георгиев спаси 25 изстрела, но
Коментари Харесай

Бъфало тресна Колорадо, Алекс Георгиев допусна четири шайби

Роденият в Русе вратар Александър Георгиев избави 25 изстрела, само че позволи четири гола и неговият отбор Колорадо отстъпи с 0:4 на Бъфало в среща от шампионата на НХЛ.

Финландският му сътрудник на вратата на домакините Уко-Пека Лууконен отрази 26 изстрела и записа първи мач без гол в кариерата си. Колорадо завършва серията си от три следващи гостувания с три загуби и по този начин постави завършек на една сполучлива поредност от 15 триумфа.

Джей Джей Петерка, Кейси Мителстед, Тайсън Йост и Расмус Далин вкараха четирите гола за Бъфало. А вратарят Лууконен е третият под рамката, който употребяват в Бъфало от началото на сезона след травмите на Девон Леви и Ерик Комри.

Въпреки успеха, Бъфало е на последното място в Атлантическата дивизия с 8 точки, до момента в който Колорадо е на върха в Централната.

В Нюарк Йеспер Брат вкара два гола и подаде за още един за триумфа на Ню Джърси Девилс с 4:3 над Минесота. Ерик Хаула и Тайлър Тофоли вкараха другите две попадения, а Девилс записаха пета победа в осем мача и излязоха на 2-о място в Столичната дивизия с 11 точки. Минесота търпи трета поредна загуба, а за тях точни бяха Пат Маруун, Райън Хартман и Джейк Мидълтън.

Вашингтон Кепитълс се наложи с 3:1 над Сан Хосе. Том Уилсън вкара за 2:1 в края на третия интервал на мача и наклони везните за отбора от американската столица. Другите две точни осъществявания бяха на Дилън Стром и Евгени Кузнецов, а Алекс Овечкин се отличи с две асистенции.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР