Роденият в Дъблин актьор Бари Кеоган винаги е чувствал, че

...
Роденият в Дъблин актьор Бари Кеоган винаги е чувствал, че
Коментари Харесай

Животът на Бари Кеоган извън камерата от скромно начало, сложен любовен живот и блясък

Роденият в Дъблин артист Бари Кеоган постоянно е чувствал, че е съдбоносен за популярност – и в края на 2023 година това стана явно че е на път да доближи международна популярност с помощта на невероятното си показване в Солтбърн.

31-годишният Бари, който е номиниран за премията за най-хубав артист на премиите BAFTA 2024, бързо се трансформира в едно от най-разпознаваемите лица в Холивуд през последните месеци – само че надареният млад артист стартира добре кариерата си преди повече от десетилетие, когато получи запаметяваща се роля в ирландската престъпна драма, Love/Hate.

След като се издигна във филмовата промишленост, без никакво актьорско образование, Бари се потвърди като необикновен гений и от този момент играе дружно с Колин Фарел в The Killing of a Sacred Deer и The Banshees of Inisherin – и за двата получи номинации за BAFTA и IFTA. Въпреки това холивудският блокбъстър на Емералд Фенел, Saltburn, изстреля Бари до интернационална популярност с помощта на портрета на неговия комплициран темперамент, Оливъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР