Роденият в България вратар Александър Георгиев спаси 30 изстрела към

...
Роденият в България вратар Александър Георгиев спаси 30 изстрела към
Коментари Харесай

30 спасявания на Александър Георгиев не успяха да помогнат на Рейнджърс срещу Едмънтън

Роденият в България вратар Александър Георгиев избави 30 изстрела към мрежата, само че отборът му Ню Йорк Рейнджърс падна с 2:3 след продължения. Леон Драйсайтъл вкара за Нефтодобивниците 35 секунди след началото на продължението, които са 12-и в Западната конференция на 6 точки от местата за плейофите.

Alexander Georgiev, in his first game with the Rangers, signs a hat for a young fan #NYR pic.twitter.com/pEg33b8MF0
— Fitz (@FitzGSN_) 11 февруари 2018 година Конър Макдейвид и Мат Бенинг вкараха другите две попадения за Едмънтън, който има 7 победи в последните 11 мача. Ню Йорк Рейнджърс претърпя седма загуба в последните си осем мача и разумно крета на дъното на Изток. Головете за тях вкараха Брендън Лемьо и Брет Хоудън.
Съгражданите им от Айлендърс не престават да преследват 1-ата позиция в Столичната дивизия, откакто се постановиха с 2:0 вкъщи над Калъмбъс, доближавайки се на 2 точки от водача Вашингтон. Вратарят Томас Грайс избави 31 изстрела и записва петия си шътаут от началото на сезона. Райън Пълок откри резултата в 6:11 минута на мача, преодолявайки вратаря Сергей Бобровски с удар по земята. Второто попадение падна минута и половина преди края на срещата, дело на Андерс Лий, вкарал на празна врата.

Калъмбъс инкасира четвърта загуба в последните 6 мача, свличайки се надолу в класирането и в този момент отборът има 79 точки, като дружно с Монреал са в равни позиции за втората уайлд-кард позиция преди плейофите.
Сан Хосе Шаркс отнесе с 3:0 Минесота като посетител, а вратарят Мартин Джоунс избави 24 удара и се оказа с решителен принос за петата поредна победа. Акулите събраха 92 точки и си върнаха 1-ата позиция в Тихоокеанската дивизия. Вратарят Джоунс записа трета поредна среща без позволен гол и 34-а победа през сезона, като 25 от тях са от декември насам. Това го прави първият вратар в клуба, който има повече от 30 победи за един сезон.

Баркли Гуудроу, Томас Хартъл и Логан Кутюр бяха точни за Сан Хосе.
Лидерът в Лигата Тампа Бей отпнесе Торонто с 6:2 и към този момент има впечатляващите 110 точки. Тайлър Джонсън и Седрик Пакет вкараха по два гола, а Антони Сирели и Онджей Палат също бяха точни. Никита Кучеров към този момент има 111 точки през сезона, откакто записа асистенция за първото попадение в мача.
Брендън Перлини остана единственият играч денем с хеттрик, откакто оказа помощ на Чикаго за безапелационното 7:1 над Аризона. Чикаго е на последното място в Централната дивизия макар успеха, а Аризона е на 4-о в Тихоокеанската, само че изостава много от 3-ия Лас Вегас.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР