Роденият в Австрия вратар на Ботев (Пловдив)Хидайет Ханкич се представя

...
Роденият в Австрия вратар на Ботев (Пловдив)Хидайет Ханкич се представя
Коментари Харесай

Ханкич: През целия сезон показвам постоянство и това ме радва най-много

Роденият в Австрия вратар на Ботев (Пловдив)Хидайет Ханкич се показва доста добре напролет в българското състезание. Той дойде в Пловдив през лятото на 2021-а година от румънския Ботошани, а в Австрия е носил екипите най-вече на тимове от локалната втора лига. Ханкич по генезис е босненец, а преди половин година cе появиха информации, че тогавашният народен селекционер на тази страна Ивайло Петев желае да го предложения да пази националното знаме. Междувременно той съумя да си извади всички нужни документи, с цел да стане част от Босна и Херцеговина, само че договорът на българския треньор не беше удължен.
 Балтанов: Балтанов: " Колежа " става най-хубавият стадион в България! Една от фантазиите ми е да изведа тима с капитанската лента
За представянето си в Ботев и желанието да играе за родината на родителите си Ханкич приказва пред вестник " Аваз ".

" Мисля, че мога да бъда удовлетворен от представянето си досега, само че постоянно може да е по-добре. През целия сезон демонстрирам неизменност и това ме радва най-вече ", споделя Ханкич, който няколко пъти попада в идеалния тим на кръга в efbet Лига, а постоянно получава самостоятелни похвали. Радвам се, че хората виждат моите намеси и е хубаво, че ме виждат в тима на кръга. Но това, което значи най-вече за мен, е признанието на хората в клуба и на нашите почитатели. Чувствам се доста скъп и обичан от тях и това е най-голямото доказателство, че правя добра работа за Ботев, добавя вратарят.

И макар че не го слага на първи проект в целите си, Ханкич ясно демонстрира, че би бил благополучен, в случай че го извикат в националния тим на Босна и Херцеговина.

" Честно казано, не преекспонирам това си предпочитание. Моята задача е да вардя на положително равнище в клуба си и да направя по-късно идната крачка. Предполагам, че селекционерът Фарук Хаджибегич следи всички наши футболисти зад граница. Ако в миналото ми се обадят, ще бъде голяма чест. Мисля, че най-красивото достижение за всеки футболист е да играе за страната си ".

" Този сезон започнахме извънредно неприятно, тъй като всички се фокусирахме върху Европа и малко подценихме лигата. Беше ни като че ли малко дотегнало шампионата. И като прибавим излизането от състава на основни играчи, това утежни обстановката. Сега като теглим чертата, не можем да бъдем удовлетворени. Всеки сезон, в който Ботев не играе край за Купата или не се намира в топ 4, е несполучлив ", добавя босненският пазач във връзка 10-ото място на тима в шампионата. 
 Дайте своите прогнози още в този момент в Carlsberg Дайте своите прогнози още в този момент в Carlsberg " Домът на почитателите " за огромното дерби сред ЦСКА - София и Левски
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР