Роденият през 1782 богаташ е живеел в изолираното си имение

...
Роденият през 1782 богаташ е живеел в изолираното си имение
Коментари Харесай

Бачкатор Откри Тайно Мазе В Старо Имение! Влезе И Светът Спря! Шок Снимки! Дъртакът Е Живял 160 Години, Кътал Е

Роденият през 1782 паралия е живеел в изолираното си имение в Хелингшир в северна Англия и се е славел с ексцентричните си занимания.

В селцата в близост, се е говорело, че остарелият Мерлин е сатанист и вълшебник. Има многочислени сведения, че е живял цели 160 години!

През 2006, когато стартират разрушаването на изоставеното му имение, с цел да построят огромен мол, един от служащите открива скрита врата в пода, която води към скрито мазе. Това, което открива вътре е повече от удивително!

Оказва се, през дългия си живот, Мерли е събирал и препарирал голям брой мистични създания, за които науката твърди, че не съществуват! Джуджета, феи, демони – всичко е там!

Ето някои от най-запомнящите се експонати от тайната сбирка на Мерлин:



Това не е ли бебе-върколак?





А това не ви ли припомня на извънземно от расата на Сивите!?



Що за сладур е това!



Очевидно кръстовете са ситуирани при демоните!







Феите съществуват, само че надалеч не са горещите мацки от филмчетата на Дисни! В митологията на Келтите те са зли демонични създания!



Да, има и змей:





Скептиците настояват, че създанията са изкуствено основани, само че редица учени са на мнението, че това са остатъци на същински биологични типове! Днес те се съхраняват в дребен музей.

Явно съществата от приказките в действителност съществуват. В старите кръчми в покрайнината локалните към момента шушукат, че остарелият Мерлин е отварял портал към друго измерение благодарение на черна магия, и е пренесъл екземплярите от там!

Изумително, нали!? /BRADVA.BG
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР