Роденият на 1 май 1966 г. шоумен Иво Танев, нашумя

...
Роденият на 1 май 1966 г. шоумен Иво Танев, нашумя
Коментари Харесай

Шоуменът Иво Танев: 11 години бях без глас, а лекарите се чудеха защо

Роденият на 1 май 1966 година шоумен Иво Танев, нашумя в зората на демокрацията с парчето „ Сто марки “ и се увлича по ритмите на фолка, само че остава правилен на класическата музика. Малцина са наясно, че той е приключил „ Оперно пеене “ в класа на Михаил Томашов. Той е и измежду първите нашенци, присадили си перчем, въпреки към днешна дата да е гологлав.

Придобива изключителна известност с предаването „ Треска за злато “ по bTV, на което е водещ до 2007 година, след което води „ Стани милионер “ по Нова тв и други телевизионни формати. Занимава се със личен бизнес в хотелската верига „ Рейнбоу плаза “ и взе участие в разнообразни тв излъчвания.

 

Определя се като необикновен чудак и добавя, че като цяло не е завързан към материалните неща. На околните си обаче подшушва какво желае за подарък, с цел да не натрупа непотребни предмети, които не биха влезнали в приложимост.

 

Прави това, което му носи наслаждение и не се интересува от неща, които не го радват. Прави събития, само че подбрани, не е всеяден. Харесва му да написа сюжети за стратегии, състезания, само че когато види, че против него не стоят „ неговите хора “, общително им предлага да се извърнат към различен негов сътрудник. Държи да работи и да е обкръжен с хора, с които може да обменя хубава сила и с които са на едни трептения.

 

Надява се хората да усетят изгодата от чистата сила, тъй като тя е тази, която движи света. Твърди, че го е изпитал на гърба си и животът му се е трансформирал.

Навремето бил работохолик и перфекционист, смятайки, че това са висши неща, само че след това си дал сметка, че в действителност те са отрова. Когато осъзнал това, понижил оборотите на работа и почнал да се радва на всичко. Осъзнал, че нищо не е значимо непременно. Събуждането му почнало през 2010 година и тогава му се върнал гласът, поради който оперната му кариера завършила преди този момент.

 

В продължение на 11 години не съумял да разбере какво се случва с гласа му, ходел при какви ли не експерти, само че медицината не могла да открие казуса. Според някои лекари имал онкологично заболяване, а съгласно други – противоположното. Последните 3 месеца, преди да се открие повода, нямал никакъв глас и от обезсърчение даже си бил написал прощално писмо. Не можел да приказва даже с клиентите си, пищял, написа есемеси, тъй като нямал глас за диалог по телефона.

 

В последна сметка се оказало, че от пренапрягане и работа, е бил „ енергийно запушен “. Оттогава, откакто усетел, че с хората от обкръжението му не са на една осцилация, мигновено си тръгвал, без каквито и да било мнения и пояснения.

Не се тормози от старостта. Твърди, че се усеща добре, а и спортува постоянно. Като дядо се усеща съвършено и доста обича внучка му да го назовава „ предци “, защото за него това е купа.

 

И той не може да каже по какъв начин със брачната половинка му са съумели да опазят брака си при неговите непрекъснати пътувания, участия и ухажорки. И двамата обаче считат ревността за болест и са на мнение, че човек би трябвало да я заобикаля. Давал е независимост на брачната половинка си и е получавал такава, само че в никакъв случай не е злоупотребявал с нея. И двамата се интересуват от развиването на прочувствената просветеност. Твърди, че към днешна дата съумява да разпознае хората по жестовете и изражението на лицата им.

Инфо: Уикенд

Тагове: Иво Танев шоумен тв водещ Михаил Томашов оперно пеене
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР