Родените през ноември са привлекателни, спонтанни и не обичат да

...
Родените през ноември са привлекателни, спонтанни и не обичат да
Коментари Харесай

Какви качества имат хората, родени през ноември

Родените през ноември са привлекателни, спонтанни и не обичат да ги водят за носа. Дават късмет на индивида до тях, единствено когато са сигурни, че възприятията са взаимни и откровени. Но пък са страхотни купонджии, с които в никакъв случай няма да скучаете. Ето и главните характерности на хората родени през вторият месец от есента.

1. Изключително влюбчиви

Влажни ръце, пеперуди в стомаха, зачервени бузки. Звучи ли познато? Няма спор, такива са хората през ноември, когато са влюбени. Те са подготвени на всичко, с цел да доближат до обекта на своите усеща – незабравими буйни нощи, парещ флирт или диалог под небето. Няма изключително значение мястото, значимото е да са дружно с индивида, който обичат.

2. Ангажирани

Родените през ноември постоянно са ангажирани с нещо и някого. Няма празно при тях. Колкото повече задължения поемат, толкоз по-добре. Важното е да се усещат заети и значими. Това обаче от време на време им играе неприятна смешка, тъй като не постоянно съумяват да се оправят с всичко в период. Съветваме ги да записват всяка спогодба по телефона, с цел да не попаднат в конфузна обстановка, забравяйки за следващата делова среща.

3. Нетърпеливи

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР