Родените през 60-те имаха MTV. Родените през 80-те имаха MySpace.

...
Родените през 60-те имаха MTV. Родените през 80-те имаха MySpace.
Коментари Харесай

TikTok се готви да унищожи Spotify - това е планът

Родените през 60-те имаха MTV. Родените през 80-те имаха MySpace. Децата на новия век обаче ще откриват новите си обичани групи и реализатори на мястото, където по този начин или другояче прекарват по-голямата част от виртуалното си време - TikTok. Китайският обществен колос към този момент предлага личната си музикална стрийминг платформа на някои пазари.

Контекст : Красотата (и огромният проблем) на TikTok е в това, че там всеки може да прави всичко - от танци и смешки до осъществявания на авторски песни. За надарени млади реализатори като Lil Nas X и Doja Cat платформата се трансформира в същински катапулт към международната популярност.
 Създателите на TikTok с
Създателите на TikTok с " палач " на Instagram - към този момент е шлагер в Съединени американски щати

Четирите най-популярни приложения зад Океана са... китайски

До момента TikTok си партнираше с Apple Music, Amazon и Spotify в границите на разнообразни промоционални интензивности, само че в този момент обществената мрежа е подготвена да предложи на реализатори, звукозаписни компании и марки изцяло интегрирано решение.

Детайли : TikTok Music към този момент се предлага в Бразилия и Индонезия. Начело на плана е Оле Оберман - деец от Warner Music Group и Sony Music, един от хората, спомогнали за установяването на връзките сред огромните лейбъли и онлайн платформите.

Пред Semafor той изяснява, че TikTok Music ще стъпи крепко върху ДНК-то на обществената мрежа: " Музиката, която ще ви се предлага в TikTok Music ще е мощно повлияна от това, което към този момент знаем посредством TikTok за вашите желания. Искаме, обаче, това да е двупосочна улица - почитателите да откриват музика в TikTok и да я слушат в TikTok Music ".
 ByteDance, която има TikTok, регистрира рекордни доходи
ByteDance, която има TikTok, регистрира рекордни доходи

Основната причина е видеосъдържанието

Освен това, обаче, Оберман и сътрудниците му желаят и да стимулират изключително по-младите консуматори да си взаимодействат с музиката - да вземем за пример елементарно да могат да употребяват обичана ария за саундтрак на видео, което са снимали.

Още нещо : Допълнителен детайл в тази ситуация е и Ripple - приложение за основаване на музика, по което TikTok работи от известно време. Подобен модел има при видеата - обществената платформа предлага на потребителите си мобилната стратегия CapCut, която като благоприятни условия за монтаж на клипове и фотоси е без аналог измежду безплатните решения на пазара.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР