Родените на тази дата са енергични, решителни, амбициозни, материално насо­чени

...
Родените на тази дата са енергични, решителни, амбициозни, материално насо­чени
Коментари Харесай

Роденият днес е приспособим или агресивен спрямо случая

Родените на тази дата са енергични, решителни, амбициозни, материално насо­чени хора с възприятие за лична значителност. Отличават се със обществена интензивност, с организираност, далновидност, обективност, самолюбие, любезност, отговор­ност и пореден темперамент. Бързо възприемат, извършват и обичат да експе­ри­мен­тират. Имат лични способи на работа. Обикновено се употребяват с ува­же­ние и престиж, радвайки се на положителни връзки и контакти, а в множеството случаи и на положително материално богатство. Притежават креативен качества и скрити та­лан­ти, които най-често се демонстрират в по-зряла възраст. По природа са прями, чувствителни и великодушни, умеят да се приспособяват, само че по едно и също време с това са и непри­ми­ри­ми. Спо­соб­ни са да бъдат както положителни подчинени, по този начин и чудесни началници.

В околните връзки и сферата на възприятията тази персона е гальовен, разбиращ и толерантен сътрудник. В множеството случаи съумява да подписа брак с богати мъж или жена.

Тази рождена дата е индикатор и за човек с витален характер, бърза мисъл, съдбоносен, целеустремен, самостоятелен и разкрепостен темперамент. Нетрадиционното или провокативното му държание постоянно провокира реакциите на близките. Приспо­со­бим или нападателен е съгласно случая, само че в душата си е антиконформист. Добра съв­мес­ти­мост има с хора с еднакъв на неговия разсъдък и хрумвания.

В доста случаи съществува противоречие сред персоналните качества  или заложби и образованието на индивида. В този смисъл неуспехите му най-често са свързани с не­верни самооценки или лъжлива визия за бъдещето в най-широк аспект. Това е и повода животът да му постанова много конфликти с компликации и промени в персонален и об­ществен проект.

Към профила на този вид хора би трябвало да прибавим и това, че те са дипломатични, общителни, доброжелателни и дружелюбни хора, по едно и също време с това съчувствени и емо­ционални. Те търсят хора/среда със сходни на тях материални ползи. Пред­по­чи­тат да се заемат със постоянни и средносрочни цели, а виталния им път постоянно е белязан от житейски обрати. Способни са по няколко пъти да трансформират мнението, прин­­ципите и/или метода си на живот.

В настоятелен проект тази персона работи креативен и продуктивно, като не гони персонални триумфи. Обича да работи независимо, а в случай че е принудена да се потвърждава в екип, макар че умее да се сработи с него, нормално се държи сдържано или хладно. В професионално изражение може сполучливо да се осъществя като преподавател, художник, пи­са­тел, социолог, доктор и други

На 14 март са родени:

1848 г. – Младен Павлов, български бунтовник († 1935 г.)

1876 г. – Тръпко Василев, български художник и галерист († 1970 г.)

1881 г. – Елена Снежина, българска трагична актриса († 1944 г.)

1902 г. – Щерьо Атанасов, български политически и боен деятел (генерал) († 1967 г.)

1907 г. – Христо Обрешков, български цигулар († 1944 г.)

1918 г. – Георги Димов, български лингвист († 1994 г.)

1930 г. – Петър Алипиев, български стихотворец († 1999 г.)

1930 г. – Стефан Попов, български плувец

1934 г. – Крикор Азарян, български режисьор († 2009 г.)

1935 г. – Иван Сотиров, български футболист

1937 г. – Надка Караджова, българска национална певица († 2011 г.)

1940 г. – Красимира Казанджиева, българска актриса

1940 г. – Петър Берон, български академик и политик

1955 г. – Валери Симеонов,  бизнесмен и политик, водач на НФСБ

1973 г. - Предраг Пажин, сърбско- български футболист (ФК Левски)

1976 г. – Георги Петков, български футболист

Източник: horoskop-astrom.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР