Родените между 20 април и 20 май хора от тази

...
Родените между 20 април и 20 май хора от тази
Коментари Харесай

Истинско богатство! 7 причини защо всеки има нужда от Телец в живота си

 Истинско-богатство!-7-причини-защо-всеки-има-нужда-от-Телец-в-живота-си

Родените сред 20 април и 20 май хора от тази зодия са постоянно подготвени да оказват помощ на своите близки. Ако вашият най-хубав другар или непосредствен родственик е Телец, значи имате огромен шанс. Следните 7 аргументи ще ви потвърдят за какво:

1. Никой няма да ви даде по-добър съвет от Телеца

Телците са толкоз самостоятелни, че в случай че някой не одобри препоръките им или не направи това, което желаят, може да си тръгнат.

2. Телците са всеотдайни другари

Тези, които влязат в приятелския кръг на Телеца, ще се насладят на неговата безрезервност. Този другар ще ви поддържа във всичко и ще ви защищити от всеки, който ви мисли зло. Понякога може да е прекомерно защитно надъхан, само че това е единствено тъй като ви обича.

3. Телците са същински скали

Тези хора са зрели, постоянни и постоянно директни. При тях няма ненужно драматизиране. Те се стараят да поддържат ред във всичко и при тях рядко има внезапна смяна в настроенията и прочувствени спадове.

4. Винаги са тук когато имате потребност

Без значение дали би трябвало да ви измъкне от неловка обстановка или да ви докара до у дома когато сте прекалили с пиенето, Телецът постоянно ще бъде до вас. Винаги когато имате потребност от поддръжка, Телецът ще дотича, с цел да ви я даде.

5. Телците постоянно знаят по какъв начин да се забавляват, без значение какво правят 

Телецът е земен знак, по природа е спокоен. Той намира наслада в дребните неща – положителната храна, положителната музика и положителната храна. Докато тези им потребности задоволени, Телците постоянно ще се усещат добре.

6. Телците имат отличен усет за всичко

Ако имате другар Телец, значи постоянно ще имате до себе си отличен гид, който знае най-хубавите заведения за хранене и нощни заведения. Щом стане дума за усет или тон, Телците знаят съвършените места.

7. Ще пазят тайната ви до гроб

Ако споделите някоя загадка на Телеца, може да сте сигурни, че никой различен няма да я научи. Телците в действителност умеят да пазят секрети, даже и в случай че някой се пробва да ги изкопчи от тях.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР