Родените дами през октомври може да изглеждат по-мъжествени от останалите.

...
Родените дами през октомври може да изглеждат по-мъжествени от останалите.
Коментари Харесай

Какво трябва да знаете за жените, родени през октомври

Родените дами през октомври може да наподобяват по-мъжествени от останалите. За разлика от останалите дами, те могат да демонстрират мощ и мощност с уверения си метод на държание. Вероятно не сте виждали доста такива персони, само че точно това ги прави толкоз неповторими. Техните хрумвания и отзиви може да звучат по-типични за мъж, в сравнение с за дама, само че не се тревожете. Не си мислете, че в случай че сте по отношение на такава жена, няма да имате глас за нищо.

Тяхната женска страна е толкоз деликатна и завладяваща, че мъчно ще забелязвате мъжестваната. Във всяка обстановка, без значение дали тривиална или на живот и гибел, те са изумително щателни, рационални и обективни. Те намират аргументи за всичко и разнищват всеки проблем от вътрешната страна на открито, с цел да се уверят, че вършат верния ход. Може да звучи малко необичайно, само че желаеме да ви дадем същинска визия за дамите, родени през октомври.

Не си мислете, че ще останете разочаровани във връзката си с октомврийска жена. Тя ще успее да ви научи да си проправяте път по най-ефективния метод. През цялото време ще се пробва да ви убеди и нахъса, ще носи необятната си усмивка като нейно скрито оръжие и причина да кара хората да вършат каквото пожелае и да одобряват елементарно нейната позиция.

Истината е, че през по-голямата част от времето, тези дами са прави, само че красноречието им оказва помощ да се наложат по-лесно. Те имат вяра, че би трябвало да договарят от самото начало. Нуждата им от намиране на пояснение е от решаващо значение в живота им и това не завършва единствено с тях. Те би трябвало да се уверят, че приятелите им не са застрашени от решенията им. Никога не постановат концепциите си със мощ.

Те няма да разрешат на страстите и възприятията си да ги стопират. Слушат единствено съзнанието си. Понякога, когато ги попитате, можете да забележите, че се пробват да убедят сами себе си, че ви дават прецизен отговор. Дори е плашещо от време на време! Жените, родени през октомври, имат вяра, че без значение какво е решението им, то би трябвало да бъде обективни. Повечето дами взимат решения съгласно положението, в което се намират, само че случая при тези дами не е подобен.

За тях е ясно, че могат да придават доста нови аспекти на въпроса. По-голямата част от дамите, родени през октомври, работят от самото начало, без значение дали са омъжени или необвързани. Не можем да твърдим, че са маниачки на тематика шопинг, само че дано го кажем по този начин – трябват им пари, с цел да си купуват нещата, от които се нуждаят. Без негативна конотация!

Те обичат да живеят блестящо и това, несъмнено, си има цена. Но това не е единствената причина, заради която се нуждаят от пари – също по този начин обезпечават комфорт за себе си и половинката си с тези пари. Октомврийските дами ненавиждат да остават сами и постоянно се стремят да са заобиколени от доста хора. Те почитат полезностите на другарството и го пазят като нещо свято. Самостоятелната работа не е за тях.

Те непрекъснато се нуждаят от причина да работят, причина да живеят, човек, който да обичат. Тези дами знаят по какъв начин да разделят работата от интимния си живот, по тази причина даже и сътрудникът им да работи на същото място към тях, няма да видите някакво по-специално отношение към него.

Дамите, родени през октомври, обичат да сътрудничат. И по тази причина в никакъв случай няма да изоставят обичания си човек. Искат да имат дума в нещата, които прави – само че това не постоянно е отрицателно нещо. Те просто поддържат половинките си в наслада и горест. Да речем, че желаете да промените работата си. Тази жена ще бъде индивидът, който ще ви помогне да намерите идеалното работно място, като ви помогне да обмислите всички плюсове и минуси.

Октомврийските дами не обичат да бъдат задължение за колегата си. Искат да му проправят път, вместо да застават на пътя му. Връзките с тези дами са цялостни с морални преимущества. Те изцяло зачитат персона пространство и надали биха се ровили в телефона ви. Без значение от всичко, тайната ви е в сигурност с нея.

Инфо: https://dama.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР