Родени в Казанлък, двамата братя Ал Бадарин добиват право да

...
Родени в Казанлък, двамата братя Ал Бадарин добиват право да
Коментари Харесай

Играчи от Ботев и Розова долина ще стават национали на Палестина

Родени в Казанлък, двамата братя Ал Бадарин добиват право да носят екипа на Палестина поради татко им, който е с генезис от тази страна. Любопитното е, че роденият през 2005 година Монир ал Бадарин до неотдавна беше младежки национал и на България. В последните месеци обаче той не беше в проектите на селекционера Йордан Петков. Джамал е с две години по-голям, роден през 2003 година, и играе като бранител или отбранителен халф.

Монир се показва най-добре като ляво крило, в последната година е все по-често употребен и от старши треньора на мъжкия тим на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич. В завършек на предишния сезон той вкара и първи гол във Втора лига, осигурявайки победа на Ботев (Пловдив) II в борбата за оцеляване. Двамата казанлъчани ще бъдат на лагери в Оман и Катар и по-късно са срещите в група F на шампионата против тимовете на Мароко и Судан. 18-те участващи страни са разпределени в шест групи по три тима.

Победителите във всяка група, както и двата най-хубави трети тима оформят четвъртфиналните двойки. Първата среща на Палестина е 25 юли на стадион Принц Султан бин Абдул Азиз в Абха против състава на Судан. Втората среща е против състава на Мароко три дни по-късно на стадиона в Дамак.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР