Родени между 23 юли и 22 август, Лъвовете са смели

...
Родени между 23 юли и 22 август, Лъвовете са смели
Коментари Харесай

Ето кои са качествата, които всеки Лъв търси в своя партньор

Родени сред 23 юли и 22 август, Лъвовете са смели и откровени. Те са непримирими, не се опасяват и в никакъв случай не се свенят да споделят мнението си. Лъвовете обичат да бъдат в центъра на вниманието и безусловно ненавиждат, когато техният дял от вниманието се отделя на някой различен. Те също са уверени, смели и амбициозни.

За тях посредствеността в никакъв случай не е алтернатива, те желаят да бъдат най-хубавите във всичко, което вършат и са подготвени да работят интензивно за това. Що се отнася до евентуалния сътрудник на живота на Лъвовете, те желаят той да има избрани личностни черти и качества. Разгледайте някои от тях по-долу.

Лоялност

Въпреки че Лъвовете са много гневни и директни, те са надълбоко лоялни и отдадени същества, когато става въпрос за взаимоотношения. Техният сътрудник в живота също би трябвало да има същия тип преданост и надеждност като тях.

Увереност

Лъвовете са синоним на убеденост. Те в никакъв случай не се тормозят да изкажат мнението си, даже в случай че това значи да водят неуместни диалози. По-добрата им половина би трябвало да излъчва същата убеденост, с цел да могат да основат любящи връзки дружно.
 Венера в Лъв: Как ще се отрази това на връзките ни? Венера в Лъв: Как ще се отрази това на връзките ни?
Венера ще остане в знака Лъв до 22 юли. Този преход ще окаже извънредно отрицателен резултат върху връзките и настроението ни.Астролозите...

Топлина

Що се отнася до околните им хора, Лъвовете излъчват топлота. Те биха създали всичко, с цел да провокират усмивка на лицата на своите близки и да желаят и техният сътрудник в живота да има същото равнище на обвързаност към своите близки.

Амбициозност

Лъвовете желаят да бъдат най-хубавите във всичко, което вършат. Те в никакъв случай не са тези, които отстъпват пред конкуренцията и вършат всичко, с цел да вървят напред. По -добрата им половина би трябвало да има същия тип амбициозност като тях, с цел да ги поддържа заслужено в тяхната увереност.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР