Родени между 22 септември и 23 октомври, зодия Везни се

...
Родени между 22 септември и 23 октомври, зодия Везни се
Коментари Харесай

Тъмната страна на зодия Везни

Родени сред 22 септември и 23 октомври, зодия Везни се управляват от детайла въздух, сходно на другите въздушни знаци Водолей и Близнаци. Личността Везни е свободолюбива и не обича да бъде обвързана. Представителите на Везни са изразителни и мислени, и постоянно са подготвени да отворят сърцата си за близките посредством благотворителни ограничения.

Везни е 7-ми зодиакален знак в астрологията и се свързва с връзки и партньорства. Управлявани от Венера, Везни са един от зодиакалните знаци, които ценят любовта и хубостта, в действителност множеството Везни са известни с това, че заобикалят борбата и грозотата. Везните се стремят към успокоение във всички аспекти на живота си, от връзките до кариерата. Те постоянно са миротворците в своя другарски кръг, защото желаят всички също като тях да бъдат спокойни и мирни. В резултат на това те се възприемат като едни от най-приятните хора за обграждане и другарство.

Въпреки това Везните също имат негативни личностни черти, които могат да бъдат толкоз нездравословни, колкото позитивните им личностни черти са потребни. Както всички зодии, отрицателните черти последователно изплуват над повърхността. Тези промени са толкоз трагични, че постоянно е мъчно да се каже, че нормално мирните и сантиментални Везни са способни на сходни дейности.

Везните нормално са едни от по-великодушните зодии. Те няма да се поколебаят да дадат на околните хора това, от което се нуждаят, в случай че е по силите им да го създадат. Въпреки това, Везните също могат да бъдат необикновено самовлюбени. Те се любуват на по-фините неща в живота и няма да се поколебаят да подценен по-благотворителната си страна, с цел да си закупят най-модното и скъпото, тоест всичко което им харесва. Везните обичат хубостта на живота. Те първи ще разпознаят най-привлекателното, ще подберат точният цвят, грижейки се усърдно за всеки един подробност.

С тази обич към хубостта обаче идва и манията да бъдат красиви и елегантни. Това може да докара до неоправдателно държание, при което Везните заобикалят неща, които не намират за красиви, както и да пренебрегват хора, които не им харесват.

Въпреки че са известни като една от най-емоционалните зодии, Везните могат доста елементарно да се затворят в себе си. В търсенето на мир и поддържане на баланс Везните могат да бъдат доста нерешителни. Те ще прекарат часове (а от време на време и дни) в агонизиране над идеалното решение, което да вземат.

За страдание, заради вятъра на смяната (въздушния елемент), те са склонни да трансформират едно съвършено решение с друго, а от време на време и назад с предходното решение, което постоянно може да бъде разочароващо.

Везните нормално обичат да поддържат мира, но все пак от време на време се ядосват. Това постоянно ги кара да превключат към злопаметен режим. Ако считат, че някой ги е обидил  или още по-лошо, съмненията им се окажат правилни - Везните ще създадат всичко допустимо да се реваншират. Те могат да станат манипулативни, което не се среща постоянно при тази зодия.

В устрема си към успокоение Везните могат да бъдат тиранични в условието за мирни решения на всичките си проблеми. Те нямат никакви терзания да отстояват това, което считат за вярно при преустановяване на всеки спор. Известно е, че се нервират, в случай че хората не се придържат към нещата, които споделят. Тяхната дума или мнение е най-меродавно, останалото не е значимо за тях.

Подбрал и изготвил езотеричният и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР