Родени между 22 ноември и 21 декември, Стрелците вярват в

...
Родени между 22 ноември и 21 декември, Стрелците вярват в
Коментари Харесай

Ето какво търси един Стрелец в своя партньор за цял живот

Родени сред 22 ноември и 21 декември, Стрелците имат вяра в живота на ръба. Те имат вяра, че се любуват на всяка минута от живота и са наркомани за пътувания, които получават прилив на адреналин, като вършат ексцентрични неща. Стрелците ненавиждат да се придържат към графиците. Те не обичат да следват една и съща рутина всеки ден и желаят животът им да е изпълнен с неповторими и нови прекарвания.

Освен тези черти, Стрелците са и брутално почтени и откровени. Те не имат вяра в нещата със захарно покритие или политическата уместност. Погледнете чертите, които човек би трябвало да има, с цел да бъде сътрудник в живота на един Стрелец.
 Зодиите, които с лекост основават нови другарства Зодиите, които с лекост основават нови другарства
Някои хора обичат да бъдат дистанцирани и отдалечени. Те не са прекомерно разчувствани или запалени по основаването на нови другари и разши...

Чувствителност

Тъй като Стрелците не имат вяра в дипломатичността, някой, който желае да им бъде сътрудник в живота, би трябвало да има чувствителността да знае, че Стрелците не таят нищо неприятно към него. Те са просто почтени и без никаква завист.

Неконвенционалност

Стрелците ненавиждат предвидимостта. Те имат свои лични правила, които съблюдават в живота. Ако някой желае да бъде със Стрелец, той би трябвало да бъде задоволително самоуверен, да се изправи против общоприетите правила и да живее по своите лични условия.
 Коя зодия ще бъде галеница на ориста през лятото Коя зодия ще бъде галеница на ориста през лятото
Представителите на зодия Телец могат да чакат щастливо и прелестно лято. Тази година те са галеници на ориста, като най-хубавите мом...

Честност

Тъй като Стрелците са едни от най-правдивите и директни зодии, те желаят някой, който ще бъде прям като тях.

Безусловна обич към фамилията

Да, може да наподобява спорно, само че Стрелците обичат да пътуват толкоз, колкото обичат да са у дома. За тях фамилията е преди всичко. Така че техният сътрудник в живота би трябвало да цени фамилията и да бъде привързан с дома.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР