Родени между 20 април и 20 май, Телците са търпеливи

...
Родени между 20 април и 20 май, Телците са търпеливи
Коментари Харесай

ТЕЛЕЦ: 4 интересни факта за тази страхотна зодия

Родени сред 20 април и 20 май, Телците са търпеливи и високопоставени хора, които имат спокоен и въздържан темперамент. Те имат позитивен взор върху живота. Едни от най-земните хора и с наслада ще се жертват за вас, в случай че се постанова.
Телците имат особено място в сърцето си за благосъстояние и разкош. Те обичат всичко блестящо, превъзходно и охолно и са подготвени да работят интензивно, с цел да го завоюват. Вижте още занимателни и забавни обстоятелства за Телците.
 Кой е съвършеният сътрудник за лоялния Телец? Кой е съвършеният сътрудник за лоялния Телец?
Всеки заслужава обич, само че за жал на някои е по-трудно да открият своята половинка. Любовта ще ви откри без значение какъв брой време ѝ е н...
1. Телците обичат висококачествени неща, било то от домашния фон до съставките в ястията си . Те обичат да си угаждат понякога и избират разкош пред комунални услуги.
2. Отнема им време да се отворят, МНОГО време! Телците мъчно се сприятеляват и може да не се окажат другарски настроени и гостоприемни първоначално. Те мъчно се доверяват на хората и отделят време да ги опознаят, преди да им се доверят.
3. Телците жадуват за сигурна и постоянна връзка . Противно на общоприетото мнение, те не са тъкмо завладяващи и несигурни, а просто желаят безвредна и дълготрайна връзка с някого.
4. Понякога могат да бъдат малко упорити . Телците имат мощни отзиви и твърди убеждения и може да бъде много мъчно да ги убедите да трансформират мнението си или да бъдат отворени за противоположни гледни точки.
 Годишен хороскоп 2021 - Телец Годишен хороскоп 2021 - Телец
Началото на новата година ще ви зарадва с голяма облага. Ще се радвате на задоволително средства за добър живот и няма да имате прит...

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР